Vissza

Megérkezetek az új, 2019-es Smartstream monowing szettek!

Megérkezetek az új, 2019-es Smartstream monowing szettek!

Új! 2019-es OMS Smartstream monowing szett gyorsállító hevederzettel

A gyorsállító folyamatos hevederzetet (mely megfelel a DIR-es szabványoknak) olyan egyszerű és nagyszerű, hogy már 10 évvel ezelőtt be kellett volna mutatni! Most pedig megérkeztek boltunkba a 2019-es új modellek, elképesztően megnyerő színekben!
Az eddigi már ismert fekete, szürke, piros és pink mellé most FŰZÖLD, KÉK és NARANCS színekben pompázó szettek közül is választhattok!

 

De mit is tartalmaz egy komplett szett és miben jobb, mint elődei?

 

Ahogy már említettük gyorsállítós folyamatos hevederzetet, mellyel egyszerűen, egy húzással tudjuk állítani annak feszességét vagy lazaságát, így könnyen levehető, méretre szabható. Minden rekreációs búvárkodáshoz tökéletes választás, utazáshoz ideális, hisz kisméretre összecsomagolható. Acél és alumínium háttámlával is megvásárolható, kinek milyen súlyrendszerre van szüksége és ki mit preferál.
Moduláris, így sérülés esetén csak részeket kell pótolni, javítani. Tanfolyamokhoz, intromerülésekhez is kifejezetten ajánljuk, hisz a gyorsállítónak köszönhetően időt és pénzt spórolhat vele az oktató. Nem kell minden méretből lebegtető eszközt tartania!

A szett tartalmaz továbbá 2db derékhevederzeten található súlyzsebet, melyek megtartják a pozíciójukat a hevederzet beállításakor. A baloldali súlyzseben található egy fix D-gyűrű a nyomásmérőnek, valamint a rendszer lehetővé teszi a levehető rögzítést jobb oldalon a kaniszterhez.
A jobb oldali súlyzseb pedig megújult, így most egy plusz tárolózseb került kialakításra a már jól ismert zseb helyett. Tökéletes bólya, orsó vagy más apróság tárolására.
Még egy újdonság, hogy a lufi és a háttámla külseje közé beépített trimzsebek kerültek, így többé nem jelent gondot az extra súlyok elhelyezése sem!
Végül, de nem utolsó a fejlesztések sorában, hogy mostantól a kényelmet nem csak a párnázott háttámla, hanem a párnázott vállpántok is nyújtják. Maximális komfort!

A szett tartalmaz tehát:

  • 1 db acél vagy alumínium háttámla az OMS SmartStream gyorsállítós hevederzettel
  • 2 db palackrögzítő hevederzet
  • 2 db súlyzseb (egyik bővített, melyen egy kis tárolózseb is található)
  • 1 db 32 vagy 27 fontos mono palackra való wing (lufi)
  • ágyékheveder
  • integrált trimzsebek
  • párnázott háttámla
  • kényelmes vállpárnák

 

Az alábbi linken megvásárolhatók: https://www.waterresistant.hu/uj-oms-smartstream-signature-monoszett-2019_p2263

 

Most akciónk keretében az újonnan vásárolt 2019-es Smartstream monowing szett mellé, verhetetlen 47.990 Ft-os áron egy duplawinget (csak lufit) adunk azonos színben!
Itt megtaláljátok őket:

https://www.waterresistant.hu/uj-oms-smartstream-signature-monoszett-akcios-dupla-wing-csak-lufi_p1952

2019. Április 18.