Vissza

OMS Tattoo maszkok szintén új színekben díszelegnek

OMS Tattoo maszkok szintén új színekben díszelegnek
A híres OMS UV-szűrős és Ultra Clear lencsékkel ellátott Tattoo maszkjai most szintén új színekben pompáznak.
Csak hogy a lehető legjobban passzoljanak a felszerelésed többi színéhez, vagy feldobják annak stílusát, az OMS piacra dobta népszerű maszkjait ezúttal, a már wingekről és uszonyokról ismert FŰZÖLD, KÉK és NARANCS színben.

 


Az OMS Tattoo maszk eddig még nem tapasztalt látóteret biztosít tulajdonosának, köszönhetően annak a kialakításának, hogy a búvár szeme közel helyezkedik el a maszk lencséjéhez, így a csőlátás érzése megszűnik és a látómező nagy fokban kinyílik.
Edzett üvegének hála mindig kristálytisztán látunk ki rajta legyen szó merülésről vagy sznorkelezésről. Az OMS Tattoo UV szűrős változatának lencséje védi a szemet még a legerősebb napsütésben is! 

A puha szilikon szoknya kiválóan illeszkedik szinte bármilyen arcformára, kényelmes viseletet biztosítva tulajdonosának. Továbbá a tökéletes, beázásmentes használatot 2 féle típusa szolgálja. Kapható nyugati (keskenyebb) valamint ázsiai (szélesebb arcszerkezethez) passzoló verzióban.
Köszönhetően annak, hogy a lencse körül nem található keret, könnyebben szállítható, sérülésmentesen tárolható uszonyban vagy maszkdobozban.
A szilikonpánt és a maszkdoboz hozzá tartozik.
OMS neoprén több típusú maszkpántjainkat keresse ajánlataink között vagy személyesen búvárboltunkban!

 


2019. Április 18.