Vissza

Száraz tények a Santiról

Száraz tények a Santiról

Megérkeztek az első Santi szárazruhák!

 

Miután hirtelen felindulásból cafatokra szaggattuk az ízléses, fellogózott kartondobozokat, előbukkantak a kényelmes és strapabíró Stay Dry hordtáskáikba burkolódzó ruhák. Ugyan az ide vezető hosszú út viszontagságos volt, egy-két viharral megspékelve, ez nem látszott rajtuk. Alig észlelhető önelégültséggel hirdették, hogy némi eső meg sem kottyan nekik. Csontszárazak.

Aztán előmásztak komótosan a szárazruha táskákból csillogva villogva és valami fantasztikus újszárazruha illatot árasztva. Az Aquasure mindent belengő szagától mindannyian megszédültünk. Mármint mi, a ruháknak ez meg sem kottyant. Csillogó villogó Elite+ és Emotion+ szárazruhák, az egyik SmartSealses a másik Kubis, a harmadikon cserélhető mandzsettás SiTech Neck Tite rendszer. Mintha ránk öntötték volna őket. Még csak méretre szabottat sem kellett rendelnünk, hiszen a Santi ruhákon 4 méretet kedvére változtathat a felhasználó.

A Stay Dry száraztáskák kényelmesek, egy vállra vetve, háton vagy kézben is hordhatóak.
Ráadásul bőven van bennük hely a ruha mellett az aláöltözőnek is.
Sőt, ha valamilyen oknál fogva nincs az embernek kedve két táskányi felszerelést cipelni a merülőhelyre, mindent bele tud pakolni ebbe.

 A ruhák strapabíró, s mégis flexibilis Ripstop és a Santi által kifejlesztett extra flexibilis Elite anyagból   készültek. Könnyűek és mégis szinte elpusztíthatatlanok, legyen szó akár rekreációs merülésről, akár   roncs vagy barlangi merülésről.

 Meglepő módon a száraztáskákból nem csak a ruha került elő. A Santi mindenre gondol, hiszen a   garancialevél és a tartozék csuklya mellett ott rejtőzött egy inflátor tömlő, egy doboz Talcum por és   egy tubus cipzár zsír is. A legszívmelengetőbb kedvesség viszont egy kötött Santi sapka volt, hogy   még akkor se fázzon az ember feje, ha a csuklyáját már levette.

 Ez az, amire az ember számít, mikor megvásárolja a világ egyik legjobb szárazruháját.
A Santi minden várakozást felülmúl.

Asante Santi!

2019. Április 24.